Mitsubishi FB25-35A(C)N serie EDiA EX Elektrische heftruck

FB25-35A(C)N serie

Elektrische heftruck


2,5–3,5 ton
4 wielen
80 Volt
AC-techniek

Contact

Wij maken graag kennis met je zodat wij je situatie kunnen bespreken en jou goed en eerlijk kunnen adviseren.

Contact opnemen
Ittervoort

0475-565900

Budel

0495-493725

Waalwijk

088-5462000

info@lima-group.nl

Controle geeft vertrouwen...

Vertrouwen stimuleert bestuurders

Mitsubishi FB25-35A(C)N serie EDiA EX Elektrische heftruck

Alles aan EDiA EX straalt dit vertrouwen uit. Ons ontwerpteam heeft een truck ontworpen en gebouwd die robuust en ook wendbaar, technologisch geavanceerd en ook volledig intuïtief te bedienen is. De EDiA geeft je het vertrouwen dat de truck doet wat deze moet doen, met de wetenschap dat de truck geen uitdaging uit de weg gaat. De 4-wiel besturing en de indrukwekkende restcapaciteiten leveren je de prestaties van krachtige trucks die makkelijk manoeuvreren in krappe ruimtes. En met de AutoBoost krijg je het gevoel dat je nooit vermogen tekort komt.

Niet alles draait alleen om de prestaties, veiligheid staat voorop. Van het ontwerp van de mast, het dashboard tot aan het contragewicht, elk onderdeel is dusdanig doordacht om de bestuurder volledig zicht te bieden, zo kan hij /zij zich maximaal om de taak concentreren. Geen dure gimmicks, maar gewoon een uitstekend ontworpen truck. Slimme systemen werken samen de vaardigheden van de bestuurder, de truck reageert op de mate van bediening – zoals het soepel en stabiel heffen en dalen van de mast met behulp van het Adaptive Lift Control System (adaptief hefbesturingssysteem).

Onze trucks zijn al jaren favoriet. Wij bieden een ruime keuze aan intuïtieve bedieningselementen, diverse bestuurdersmodi en een zeer ruime cabine met mogelijkheden deze geheel naar eigen wens aan te passen. Met de talloze opties kan elke chauffeur de EDiA EX zo uitvoeren dat hij/zij optimaal kan functioneren, met een indeling en opstelling die volkomen natuurlijk aanvoelt. Een perfect op maat gesneden truck maakt het werken comfortabeler, efficiënter en productiever. Het draait allemaal om vertrouwen.

Model Hefcapaciteit nominaal vermogen
FB25ACN 2500 kg
FB25AN 2500 kg
FB30ACN 3000 kg
FB30AN 3000 kg
FB35AN 3500 kg