Mitsubishi PBV/PBF20N3D(R)(S) serie PREMiA EM Dubbele palletstapelaar

PBV/PBF20N3D(R)(S) serie

Dubbele palletstapelaar


2,0 ton
24 Volt
AC-techniek

Contact

Wij maken graag kennis met je zodat wij je situatie kunnen bespreken en jou goed en eerlijk kunnen adviseren.

Contact opnemen
Ittervoort

0475-565900

Budel

0495-493725

Waalwijk

088-5462000

info@lima-group.nl

Eenvoudig uniek

Dubbele productiviteit

Mitsubishi PBV/PBF20N3D(R)(S) serie PREMiA EM Dubbele palletstapelaar

De dubbele palletstapelaar PREMiA EM is gemaakt voor veeleisende taken waarin prestaties en precisie van topprioriteit zijn. De machine is verkrijgbaar met vaste en inklapbare platformen, met vlotte acceleraties en hoge rijsnelheden en op de markt ongeëvenaarde hef- en neerlaatsnelheden. Met de functie 'initiële heffing' kan, waar nodig, een grotere daalsnelheid worden bereikt en kunnen pallets gestapeld worden vervoerd, waardoor de productiviteit verdubbeld en de benodigde tijd voor het verplaatsen van A naar B wordt gereduceerd.

Uw ideale keuze voor pallettransport in drukke logistieke terminals en industriële magazijnen en voor het laden en lossen van voertuigen, dankzij een verscheidenheid aan moderne functies. Door de hef- en neerlaatsnelheden blijft de tijd die nodig is voor het verplaatsen van elke pallet tot een minimum beperkt, wat leidt tot aanzienlijk lagere bedrijfskosten. De grote betrouwbaarheid, waar Mitsubishi Forklift Trucks om bekend staat ontleent de machine aan zijn robuuste constructie. Deze zorgt ervoor dat de stapelaar bestand is tegen de belastingen van de zwaarste ploegendiensten en garandeert een maximale inzetbaarheid.

Dergelijke hoge prestaties en lange diensten worden echter alleen bereikt als de bestuurder op zijn best is. De gepatenteerde DriveSteady- en TractionPlus-systemen zorgen voor een uitstekende aandrijfwieldruk, superieure schokabsorptie en zijdelingse stabiliteit in bochten en staan garant voor een soepelere en veiligere rit. De best-in-class ErgoSteer-disselboomkop maakt de bediening voor bestuurders eenvoudig, comfortabel en intuïtief, zodat ze zich volledig kunnen concentreren op de uit te voeren taak.

En met de optie van rijsnelheden tot 12,5 km/h, haalt u met de PREMiA EM DPH een ware krachtpatser in huis.

Model Hefcapaciteit nominaal vermogen
PBF20N3DR 2000 / 1000+1000 kg
PBF20N3DS 2000 / 1000+1000 kg
PBV20N3D 2000 / 1000+1000 kg