Mitsubishi PBS20-30N2 serie PREMiA EX Pallettrucks

PBS20-30N2 serie

Pallettrucks
Sit-on

2,0–3,0 ton
24 Volt
AC-techniek

Contact

Wij maken graag kennis met je zodat wij je situatie kunnen bespreken en jou goed en eerlijk kunnen adviseren.

Contact opnemen
Ittervoort

0475-565900

Budel

0495-493725

Waalwijk

088-5462000

info@lima-group.nl

SLIMMER WERKEN

VEILIGER WERKEN

Mitsubishi PBS20-30N2 serie PREMiA EX Pallettrucks

Geknipt voor intern transport, gebruik in fabrieken en voor cross docking. De krachtige 2- tot 3-tons PREMiA EX-pallettrucks zijn een slimme, veilige en voordelige keuze. Met zijn prestaties en capaciteit op ongekend hoog niveau, profiteert u zelfs bij minder intensieve werkzaamheden van een vlot rendement op uw investering, in vergelijking tot platformpallettrucks.

Conventionele en platformpallettrucks zijn veelal de standaardkeuze voor dit type werkzaamheden. Hierbij moet doorgaans vaak het nadeel van de grotere draaicirkel voor lief worden genomen. Bij het zitontwerp van de PREMiA EX blijft de bestuurder volledig binnen de omtrek van de truck. Hierbij wordt de bestuurder niet alleen beschermd door het chassis en het optionele veiligheidsframe boven haar/zijn hoofd, maar dankzij dit ontwerp is het chassis ook veel compacter, wat zorgt voor ruimtebesparing door de vereiste gangbreedte van slechts 2,5 m. Zo kunt u aanzienlijk efficiënter gebruik maken van uw kostbare magazijnruimte.

Met de hoge rijsnelheden, lange service-intervallen, het eenvoudige onderhoud, de uitzonderlijk hoge betrouwbaarheid, de intuïtieve bediening en de ergonomie en het bestuurderscomfort van topklasse, is de PREMiA EX-zitpallettruck de perfecte keuze om uw productiviteit flink te verhogen.

Model Hefcapaciteit nominaal vermogen
PBS20N2 2000 kg
PBS30N2 3000 kg