Mitsubishi OPBL10P serie VELiA EM Orderpicker

OPBL10P serie

Orderpicker
Gebruikte truck

1,0 ton
24 Volt
AC-techniek

Contact

Wij maken graag kennis met je zodat wij je situatie kunnen bespreken en jou goed en eerlijk kunnen adviseren.

Contact opnemen
Ittervoort

0475-565900

Budel

0495-493725

Waalwijk

088-5462000

info@lima-group.nl

De snelle en eenvoudige

Vernieuwde orderverzamelaar

Mitsubishi OPBL10P serie VELiA EM Orderpicker

Wanneer de druk groot is bij het verzamelen van orders, worden trucks tot het uiterste getest. En alleen de sterkste trucks overleven. Onze VELiA EM middenniveau orderpick trucks behoren tot die groep. Dit werkpaard met een capaciteit van 1000 kg is ontwikkeld om efficiënt en veilig te verzamelen. De truck beschermt uw gebruikers niet alleen, maar werkt ook harmonieus met ze samen.

Neem zijn zeer lage instaphoogte. Deze bedraagt slechts 160 mm en is daarmee wel 45% lager dan bij concurrerende modellen. Maar dat is niet het enige: hij vermindert inspanningen van de gebruiker en voorkomt de kans op uitglijden, struikelen en vallen. En de VELiA EM beschikt over een brede toegang. Met een breedte van 603 mm is deze comfortabel voor bestuurders van elk formaat.

Maar de intelligente ontwikkelingen stoppen niet wanneer de bestuurder zich in de cabine bevindt. De Operator Presence Sensor bestrijkt een breed gebied. Deze dient als vervanger van de dodemansknop, waardoor mogelijke struikelgevaren worden voorkomen, terwijl uw mensen zich vrij binnen de ruime cabine kunnen bewegen.

Om uw verzamelpotentieel optimaal te benutten, zijn er twee basisconfiguraties leverbaar, waarmee hefhoogtes van 1200 mm en 1800 mm mogelijk zijn. Deze kunnen op uw bestuurders en werkzaamheden worden afgestemd.

Model Hefcapaciteit nominaal vermogen
OPBL10P met EasyLift 1000 kg
OPBL10P zonder EasyLift 1000 kg